INSTITUTI NDERFETAR
një ide pioniere për të sjellë së bashku të gjithë aktorët e dialogut dhe bashkëpunimit ndërfetar Instituti Ndërfetar i themeluar në Shqipëri MËSO MË SHUMË

RRETH IRI

Instituti Ndërfetar (IRI) është iniciativë e dy partnerëve, Instituti Shqiptar për Studime Ndërkombëtare (AIIS) dhe Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan (IRCCE), e mbështetur edhe nga shumë palë të interesuara, private dhe publike, në të gjithë Shqipërinë.
IRI synon të zhvillojë vlerat demokratike (të dëmtuara gjatë regjimit komunist) të respektimit të ndërsjellë të besimtarëve dhe jo-besimtarëve, pavarësisht përkatësisë fetare. 

Projekte & Trajnime

Instituti Ndër Fetar do të krijojë një rrjet midis bashkësive fetare, organizatave qeveritare dhe joqeveritare dhe donatorëve të ndryshëm.

Qëndroni në azhornim me kalendarin tonë të eventeve!

Eventet

Zbuloni eventet tona të ardhshme dhe shikoni se ku mund të na takoni për të mësuar më shumë rreth punës dhe projekteve tona.

// abonohuni për të marrë lajmet mbi artikujt dhe postimet më të fundit

FILLONI LEXIMIN

lexoni artikujt

Lajmet e Fundit