Uncategorized

Rritja e kapaciteteve me partnerët lokalë

IRI vijon punën per rritjne e kapaciteteve të rrjetit lokal të partnerëve në Tiranë, Elbasan, Korçë, Durrës, Shkodër dhe Berat. Me konsulencën dhe orientimin e Andrea Mewaldt nga Open Consulting Europe përfituesit e trajnimit janë njohur me dy metodologji me pjesmarrje të cilat përfkufizohen si “Seminari i së ardhmes” dhe “ Konferenca në hapësirë të hapur.”

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.