Shoqeria

IRI organizon konferencen vjetore 2021

Ne permbyllje te vitit te pare te aktiviteteve te Inter religious Institute Albania – IRI (www.iri.al), patem kenaqesine te kishim ne konference pervec fjaleve pershendetese te Drejtorit Ekzekutiv Dr Arben Ramkaj dhe prezantimet e 6 projekteve ne komunitetet lokale. Konferenca perfshiu fjalen e Kryetarit te Bordit Keshillimor te IRI z. Ilirian Gjoni, ate te Komisionerit […]