Shoqeria

IRI organizon iftarin e parë ndërfetar

Instituti Ndërfetar Shqipëri priti në 4 maj iftarin e parë ndërfetar me të ftuar nga komunitetet fetare, deputetë, institucione shtetërore, shoqëria civile, akademia dhe organizatat rinore. Ngjarja ishte një mundësi për krijimin e rrjeteve dhe partneritetit për të gjithë pjesëmarrësit. Drejtori Ekzekutiv i IRI, Dr. Arben Ramkaj në përshëndetjen e tij përmendi se “në këto […]